L’Ajuntament de Monòver ha previst, una vegada més, una programació pròpia en les instal·lacions del Mercat Municipal de Monòver per a les pròximes setmanes.

La intenció del consistori és “fer una programació trimestral que abrace diferents vessants culturals i d’oci per a totes les edats i de manera regular”, com ha explicat hui Júlia Tortosa, Regidora de Cultura, en la presentació.

A més a més, fa uns dies el Nadal va arribar al Mercat, el qual ja es troba decorat amb una ambientació típicament nadalenca.

Les activitats començaran el pròxim 23 de desembre amb la visita del Pare Noel. Allà, des de les 10:00h fins a les 13:00 hores, hi haurà un photocall i xocolate i xurros. Així mateix, a les 12:00 hores es durà a terme “El conte del calcetí i les rates”, un Taller infantil i Contacontes  nadalenc amb titelles i música en directe.

El dijous, 28 de desembre, se celebrarà a les 11:30h un Taller de cuina nadalenca per als més menuts de la casa, “Petitchef”, organitzat per la Regidoria de Turisme. Les xiquetes i els xiquets interessats hauran de fer una inscripció escrivint a l’adreça touristinfomonover@gmail.com o bé acudint físicament a l’Oficina de Turisme, al carrer Teatre, de 9:00h a 14:00h.

El dissabte, 30 de desembre, serà el torn d’Alejandro Rizo i el Goma, que posaran la nota musical en directe a les compres d’abans de Cap d’Any. Començarà a les 12:30 hores.

Amb aquesta programació es reprén l’activitat cultural amb una programació que pretén seguir dotant al Mercat d’un ambient excepcional que es complementa amb les compres quotidianes.

Cal recordar que fa uns mesos es va instal·lar un panell digital al Mercat Municipal de Monòver per a donar informació de tot tipus: de la programació, horaris, serveis,  preus… També es van canviar els vinils i els directoris a les dues plantes i es va disposar d’un nou cartell a la façana principal del Mercat Municipal de Monòver. Això, fruït d’una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant dotada de 8.000 euros, el que va suposar el 70,73% de la inversió, mentre que la resat es va fer càrrec l’Ajuntament.

Amb aquestes iniciatives “pretenem seguir dinamitzant el nostre mercat per a potenciar els valors intrínsecs que atresora, com ara, promoure una gastronomia més sostenible i arrelada al territori, defensant el plaer de menjar, així com el dret de gaudir dels aliments bons, nets, de proximitat…”, com ha indicat Tortosa. A més a més, “representen l’estil de vida mediterrani que tan reconeguda està arreu del món”.