Protecció Civil de Monòver ja compta amb un nou vehicle

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver ha entregat aquest matí de dissabte un nou vehicle per a Protecció Civil.

Es tracta d’un cotxe, Dacia Duster, adquirit per l’Ajuntament amb una inversió d’uns 19.000 euros, la qual inclou el vehicle, la pintura i serigrafia, i els prioritaris.

La tinent d’alcalde i regidora de Policia Local, M. Amparo Maestre, sent “molta satisfacció perquè, després de més de 20 anys de serveis de Protecció Civil a Monòver, s’ha pogut adquirir un vehicle nou per a ells, ja que era molt necessari per als seus desplaçaments”.

Des de Protecció Civil de Monòver, Demetrio Pastor Hurtado, ha anuncia que “estem molt contents, perquè ens feia molta falta”. I és que, “som unes 14  o 15 persones en l’actualitat i, si havíem de fer diverses eixides, era molt complicat”.

A més a més, com explica “solament disposàvem d’un Patrol des de feia més de 15 anys, el qual hem utilitzat moltíssim”.

Maestre destaca “el nostre agraïment i la gran col·laboració que Protecció Civil ha prestat durant tot el darrer any, tan complicat, ja que han estat en primera línia ajudant a moltes famílies monoveres”.

Per la seua banda, la regidora anuncia que “hui hem aprofitat per a donar la benvinguda a tres nous integrants de la plantilla de voluntaris, els quals  aquesta setmana signaran els decrets”.

En aquest sentit, M. Amparo Maestre, fa una crida la ciutadania “per a que s’adherixquen a aquest voluntariat, tan necessari al nostre municipi”.