Monòver se suma al Dia del Voluntariat de Protecció Civil amb un homenatge als voluntaris locals

0
- Publicidad -

El pròxim dilluns, 1 de març, es commemora el Dia del Voluntariat de Protecció Civil.

Així, aprofitant aquesta fita, l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a l’Emergència ha proposat fer un homenatge a un dels serveis d’intervenció que són fonamentals a l’hora de manifestar la solidaritat ciutadana davant successos catastròfics, com és el voluntariat de Protecció Civil.

L’Ajuntament de Monòver se suma a aquesta iniciativa i s’ha previst dur a terme un senzill homenatge als voluntaris de Protecció Civil locals a les 19:00 h. a la Plaça de la Sala.

L’Agència S+E ha proposat que es realitze aquest esdeveniment a la mateixa hora a tots els municipis amb agrupacions locals per tal de donar visibilitat a aquest col·lectiu, amb un paper tan important en aquests darrers mesos.

Mitjançant aquest acte, l’Ajuntament de Monòver “reconeix públicament la tasca d’aquest voluntariat i agraeix el seu treball desinteressat, sobretot, durant l’any 2020, el qual ha donat suport a les necessitats que ha generat l’emergència sanitària i social a conseqüència de la pandèmia de la COVID- 19”, com explica Mª Amparo Maestre, tinent d’alcalde i regidora de Policia de l’Ajuntament de Monòver.

A més a més, des del consistori s’aprofita aquesta data destacada per a llançar una Campanya per a sumar-se al Voluntariat de Protecció Civil. Una manera “d’obrir les portes d’aquest col·lectiu a aquelles persones que vulguen col·laborar en aquesta feina tan important per a Monòver que desenvolupen, dia rere dia, els voluntaris locals de Protecció Civil”.

- Publicidad -