Monòver rebrà més de 53.100 euros per a contractar a 6 persones desocupades de més de 30 anys dins el Programa EMCORP 2021

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver rebrà un total de 53.163,40 euros dins la convocatòria de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat. Tot això, dins el Programa de Foment d’Ocupació EMCORP 2021.

Així, segons expliquen des de la Regidoria de Desenvolupament Local, “es contractarà un total de 6 persones a jornada completa i durant 6 mesos de durada per a la realització d’obres i serveis d’interés general”.

En concret, “quatre aniran destinades a la brigada d’obres, mentre que les altres dues, al departament de Parcs i Jardins”, com especifica la regidora de l’àrea, Verónica Amat.

Els interessats en formar part del procés de selecció “hauran d’estar inscrits com a demandants de treball, per la qual cosa hauran de posar-se en contacte amb el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) a través de la seua pàgina web (labora.gva.es)”.

Una vegada sol·licitada la cita prèvia, Espai Labora contactarà amb les persones interessades per tal d’atendre les seues demandes.

- Publicidad -