La Regidoria de Festes i la Junta Festera de Monòver han organitzat una variada programació per al cap de setmana del 10 al 12 de març. I és que, falta mig any per a les Festes Majors de Monòver.

Així, durant aquests dies moltes seran les activitats culturals i d’oci que se celebren a la ciutat amb motiu de la Mitja Festa.

Els actes s’iniciaran el divendres 10 de març amb una missa en honor a la Patrona de la ciutat, la Mare de Déu del Remei, a l’Església de Sant Joan Baptista a les 19:30h. A l’acabament, les Corts d’Honor de les Festes de Setembre de 2022 realitzaran una ofrena a la Patrona. A continuació, la comitiva s’unirà a la festa pels locals d’oci de la localitat que aquests dies tindran preus i activitats especials.

La celebració de la Mitja Festa continuarà el dissabte, 11 de març, amb actes lúdics com ara un concurs de gatxamigues al camp de futbol les Moreres, a partir de les 9:30h, on hi haurà premis, xaranga i diversió per a majors i xicotets.

Els interessats en participar en el concurs s’hauran d’inscriure prèviament a la Casa de Cultura, amb una aportació de 6 euros. També podran inscriure’s el dia del concurs al camp de futbol de 9.30h a 10:00h. Cal destacar que l’organització aportarà l’oli, farina, alls, sal i llenya i hi haurà premis per a les tres millors gatxamigues.

Al voltant de les 11:30 hores, els Nanos i Gegants recorreran els carrers de Monòver acompanyats per la Colla El Xirivell. El passacarrer començarà al Kursaal Fleta i acabarà al camp de futbol les Moreres.

Una hora més tard, s’iniciarà una sessió vermut a la Plaça de la Sala amb l’actuació de Días de Radio, mentre que al voltant de les 14:00 hores, es llançarà una mascletà als voltants de la Plaça de la Malva.

A les 18:00 hores començarà el “Tardeo Tarim Marin” amb sessions DJ als voltants del Parc del Salitre es trobarà la Zona Ni Fu els amants de la música reggaeton i comercial, tindran una cita a càrrec de DJ Anto i DJ Pujy.

Per la seua banda, a la zona Ni Fa, ubicada a la Plaça de la Malva amb música electró-indie i comercial, que anirà a càrrec de DJ Antonio Javier, DJ Chow i DJ Álvaro Fenoll.

Però això no serà tot, ja que a les 18:30h començarà al Teatre Principal un magnífic muntatge anomenat Karpati Cirqué, de La Troupe Malabó. Es tracta d’un guardonat i divertit espectacle que combina diverses tècniques circenses, música en directe i el clown. Les persones interessades poden traure les entrades tant al web www.monovar.es, com a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 19:30h a 21:00h. Tenen un preu de 4 euros.

A continuació, els voltants de la Plaça de la Sala es convertiran en un espai per als més menuts i les famílies, ja que s’instal·laran uns unflables; i a les 20:00 hores començarà un concert de la mà dels Kerman’s.

A partir de la mitjanit la festa continuarà als locals d’oci de la localitat.

Cal remarcar que l’horari d’obertura de les seus festeres el divendres i dissabte serà fins a les 2:00h, i els pubs locals podran obrir fins a les 4:30h.

Els interessats que necessiten conéixer més informació al respecte poden consultar  el  web www.monoverenfestes.es, bé   escriure un correu a l’adreça info@monoverenfestes.es o bé telefonar al 673 30 78 42.