Monòver posa en marxa la infraestructura necessària per a la “vacunació massiva” prevista per a abril

La vacunació es durà a terme als Pavellons Esportius Municipals, ja que són espais molt grans on es podran complir els protocols establerts i s’evitaran aglomeracions.

0
- Publicidad -

Aquest matí l’alcalde de Monòver, Alejandro García, acompanyat per la Regidora de Sanitat, Pilar Seller, s’han reunit amb la coordinadora mèdica Kirsis Pérez, així com Aitor Payá, coordinador d’Infermeria del Centre de Salut de Monòver i Juan Manuel Jiménez, cap de la Policia Local per tal d’establir el protocol a seguir relacionat amb la vacunació massiva prevista per al mes d’abril.

Els professionals sanitaris, així com el cap de la Policia Local han transmès les necessitats que tindran a l’hora de dur endavant aquesta excepcional vacunació al municipi.

Una de les qüestions importants que han tractat ha estat trobar la ubicació més idònia per a aquesta vacunació massiva. En este sentit, s’ha decidit “localitzar-la als pavellons municipals, ja que reuneix unes condicions òptimes per a aquest tipus d’esdeveniment”, com explica Pilar Seller, Regidora de Sanitat.

Els pavellons “són espais molt grans, amb molt espai, ja que les persones que es vacunaran hauran de romandre a les instal·lacions quinze minuts de repòs una vegada vacunats”, informa Seller.

El protocol de vacunació estableix que “cal fer primer un triatge, després es posarà la vacuna i, tot això, seguint un recorregut lineal, és a dir, que entraran per les portes del Pavelló 1 i eixiran per les del Pavelló 2”. Aquesta opció que ofereixen els pavellons és fonamental, perquè “entraran per una porta, faran el recorregut i eixiran per altra porta diferent, sense ajuntar-se amb la resta de persones que hauran d’entrar a vacunar-se. D’aquesta manera, s’evitaran aglomeracions i contacte”.

Així, fruït d’aquesta reunió, els sanitaris “ens han passat un llistat amb totes les necessitats fonamentals que hauran de tenir a les instal·lacions esportives com ara taules, cadires, papereres, una nevera per a conservar les vacunes, camilles i valles, entre altres. A més a més, l’Ajuntament es farà càrrec de la neteja i desinfecció cada dia dels pavellons”.

Per la seua banda, Protecció Civil i la Policia Local seran els encarregats de coordinar i ajudar a les persones que hi vagen a vacunar-se.

- Publicidad -