Monòver paga les primeres 22 ajudes del Pla Parèntesi amb un import de 52.600 euros

Els pròxims dies es pagaran les ajudes a la resta de beneficiaris d’aquestes subvencions, una vegada comprovada la documentació.

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver ja ha ordenat el pagament d’ajudes a les 22 primeres sol·licituds d’autònoms i microempreses de les Ajudes Parèntesi, dins el Pla Resistir, que compleixen amb els requisits i han presentat la documentació, segons informen des de la Regidoria de Desenvolupament Local.

L’import de les ajudes que s’han concedit en aquesta primera fase ascendeix a 52.600 euros, les quals estan finançades conjuntament per la Generalitat Valenciana, amb un 62,5%, per la Diputació Provincial d’Alacant, amb un 22,5% i per l’Ajuntament de Monòver amb un 15%.

Així ho ha informat Alejandro García, alcalde de Monòver, qui ha recordat que el municipi “rebrà més de 247.221 euros de les ajudes Parèntesi destinades a pal·liar les conseqüències de la pandèmia en els sectors productius monovers més afectats en aquests darrers mesos i evitar així la precarietat econòmica i social a la ciutat”.

Ara per ara, l’Ajuntament ja ha procedit a transferir el pagament de les ajudes als 22 xicotets empresaris monovers dels sectors més perjudicats per la pandèmia. S’espera que en els pròxims dies la resta de beneficiaris d’aquestes subvencions cobren les seues ajudes, una vegada comprovada la documentació.

El passat 26 de febrer es van aprovar les bases reguladores d’aquestes subvencions, les quals van estar publicades al BOP l’1 de març i el termini de presentació de sol·licituds va abraçar des del 2 fins al 15 de març.

Aquestes ajudes concretes poden arribar als 2.000 euros per treballador fins a un màxim de 10 operaris, per a l’hostaleria, restauració, oci, allotjament, mercats ambulants o cultura, entre altres sectors econòmics.

- Publicidad -