Monòver disposarà d’una nova edició dels tradicionals Monajocs sota el lema “Anem de mona”

Els xiquets i xiquetes podran gaudir d’activitats, aprenentatge i diversió els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril al CEIP Azorín de Monòver.

0
- Publicidad -

La Regidoria de Joventut i el Puntjove Monòver han organitzat, un any més, els tradicionals Monajocs. Enguany, aquesta activitat està prevista per als dies 6, 7, 8 i 9 d’abril.

La temàtica triada per a aquesta edició es troba representada sota l’eslògan “Anem de mona” i, el que es pretén amb aquest projecte dissenyat en exclusiva per al 2021 és “recuperar tradicions relacionades amb aquesta època de Pasqua mitjançant una metodologia participativa, lúdica i d’aprenentatge, amb diferents activitats de jocs, manualitats, cançons, música i cuina típica monovera”, com destaquen els organitzadors des del Puntjove.

L’horari establert per a dur a terme aquesta activitat està comprés entre les 9:00 h. i les 13:00 h. i l’escenari elegit per a enguany és el col·legi públic Azorín de Monòver. Per tant, xiquets i xiquetes d’entre 1 i 12 anys podran participar en els Monajocs 2021, els quals seran dividits per grups d’edat.

Les inscripcions es podran formalitzar a les instal·lacions del Puntjove Monòver, al carrer José Alfonso, número 5. amb un preu de 20 euros per xiquet.

Cal destacar que aquesta activitat “comptarà amb mesures de prevenció contra la COVID-19, amb grups reduïts, presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i reforç de neteja, com a les anteriors activitats. S’extremaran les precaucions, com ja es va fer a activitats com ara l’Escola d’Estiu, Navijocs, etc, i no hem tingut mai cap cas positiu”, remarquen.

Des de la Regidoria de Joventut “sempre hem apostat per portar a terme totes les activitats possibles. Malgrat això, a conseqüència de la pandèmia hem hagut de cancel·lar algunes activitats i canviar protocols”.

Els xiquets i xiquetes han estat dels més afectats en aquests temps, ja que no han pogut eixir a jugar, ni anar a l’escola, ni utilitzar les instal·lacions del Puntjove… i, per tant, han deixat de tenir la socialització que és tan important en aquestes edats”, com apunta Verónica Amat, regidora de l’àrea.

En aquest sentit, “sempre que ho permeta la situació, continuarem organitzant activitats per als més joves i prenent totes les mesures que marca Salut Pública”, accentua Amat.

En concret, a activitats com ara els Monajocs “els xiquets aprenen molt i es diverteixen, i, a més a més, ajuden als pares que estan treballant i no saben on deixar els xiquets mentre tenen vacances”.

Així, “les famílies han d’estar tranquil·les perquè els monitors encarregats són uns grans professionals, estan molt preparats i saben com han d’actuar en aquesta nova situació”, realça la regidora.

Per a més informació, els interessats poden anar al Puntjove Monòver, consultar les xarxes socials o bé, telefonar al 96 547 32 31.

- Publicidad -