Monòver celebra el Dia del Treballador d’una manera diferent

0
Alejandro García, alcalde de Monòver, signant els documents
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver ha organitzat, durant cinc anys consecutius, un acte per tal de celebrar el Dia del Treballador/a.

En aquest esdeveniment local, representants municipals solen entregar un diploma a totes aquelles persones que, durant l’any, compleixen 65 anys, ja que aquesta és l’edat que aglutina a més persones que es jubilen i, per altra banda, també se sol fer un homenatge a algun gremi destacat de la població.

Alguns d’aquests homenatges d’anys enrere es van fer als sabaters, als mecànics, al petit comerç, a les aparadores i l’any passat no es va poder celebrar, a conseqüència de l’expansió de la pandèmia per coronavirus.

Enguany, malgrat registrar unes dades molt més positives que mesos enrere pel que fa als contagis i a la incidència de casos, s’ha decidit celebrar-lo d’una altra manera diferent, ja que es tracta d’un acte que, any rere any, sol congregar a moltes persones.

Així, l’Alcalde de Monòver, Alejandro García, enviarà a les cases d’aquestes persones que enguany compleixen 65 anys un Saluda donant-los l’enhorabona per la seua trajectòria, així com les gràcies perquè Monòver ha avançat amb l’ajuda del desenvolupament de la seua professió.

A més a més, “s’invitarà a aquestes persones a passar per les dependències municipals de Cultura a arreplegar un Diploma al respecte a partir de la setmana del 3 de maig”, com anuncia l’alcalde.

En aquest context, García considera “important donar-li l’envergadura que li correspon a una data com aquesta, la qual havia passat desapercebuda, ja que suposa valorar la vida de les persones treballadores i tot el que han oferit a la societat, així com reconèixer el seu esforç, sobretot en moments difícils, en els quals, molts d’ells fins i tot han hagut d’ajudar als seus familiars més joves”.

Amb actes com aquest, com destaca García, s’ajuda a “singularitzar diversos treballs, sobretot els més artesanals de la població que han marcat la identitat dels monovers i de les monoveres”.

- Publicidad -