Monòver atorga altres 22 Ajudes Parèntesi amb un import de més de 51.100 euros

Fa uns dies es van pagar les primeres 22 ajudes i ara, amb aquestes, ja són 44 els autònomoms o microempresaris beneficiats per aquesta subvenció.

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver ja ha ordenat el pagament de la segona concessió d’ajudes a altres 22 autònoms o microempresaris monovers, els quals van sol·licitar les Ajudes Parèntesi, dins el Pla Resistir, segons s’informa mitjançant un Decret d’Alcaldia.

L’import d’aquesta segona concessió ascendeix a 51.116,18 euros, els quals estan finançats conjuntament per la Generalitat Valenciana, amb un 62,5%, per la Diputació Provincial d’Alacant, amb un 22,5% i per l’Ajuntament de Monòver amb un 15%, com remarquen des de la Regidoria de Desenvolupament Local.

La pròxima setmana es concediran la resta d’ajudes que queden pendent de les sol·licituds presentades que compleixen tots els requisits.

Alejandro García, Alcalde de Monòver, recorda que el municipi “rebrà més de 247.221 euros de les ajudes Parèntesi destinades a pal·liar les conseqüències de la pandèmia en els sectors productius monovers més afectats en aquests darrers mesos i evitar així la precarietat econòmica i social a la ciutat”.

Ara per ara, l’Ajuntament ja ha procedit a transferir el pagament de la segona fase d’ajudes a altres 22 xicotets empresaris monovers dels sectors més perjudicats per la pandèmia. Amb aquestes, ja són 44 els autònoms o xicotets empresaris locals els beneficiats per aquesta subvenció.

Aquestes ajudes poden arribar als 2.000 euros per treballador fins a un màxim de 10 operaris, per a l’hostaleria, restauració, oci, allotjament, mercats ambulants o cultura, entre altres sectors econòmics.

- Publicidad -