Ayuntamiento de Monóvar
- Publicidad -

Des de les Regidories de Turisme i Patrimoni han dut a terme un balanç de les visites realitzades durant l’any 2022, en el qual s’han dut a terme 145 rutes turístiques.

Per una banda, les visites a l’Espai Memorialista del Fondó és l’activitat que més èxit ha tingut amb 1.116 visitants.

Per altra banda, també cal destacar les visites i tallers organitzats al Museu d’Arts i Oficis, per on han passat més de 820 persones.

Així mateix, s’han realitzat altres rutes com: la ruta del Monòver monumental, la ruta d’anècdotes i curiositats del carrer de Monòver, la ruta de Monòver i Azorín i la ruta per la Pedrera i la Canyadeta. En aquest sentit, les xifres consultades han donat com a resultat una suma total de 2.882 participants.

Al mateix temps, també s’han fet diversos tallers didàctics amb els centres escolars relacionats amb el patrimoni cultural monover. En aquest sentit, els tallers més demandats han estat el de reconstrucció del castell de Monòver, la visita al museu amb els iaios i les iaies, i el taller dels oficis antics.

Alhora, també s’han organitzat exposicions temporals temàtiques, com ara la del Pare Joan Rico i el seu temps.

Quant a la procedència dels visitants, la gent de Monòver ha estat la més nombrosa amb un 42% del total. La resta ha estat una barreja de persones vingudes de pobles del voltant i d’altres comunitats autònomes, així com des de l’estranger. Així mateix, també hem rebut visites d’associacions, universitats, instituts i centres d’adults de diversa índole.

Des de les regidories de l’àrea informem que el balanç que s’extrau és positiu. De cara a l’any que ve s’espera augmentar l’oferta de rutes i el nombre de visitants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.