L’IES Enric Valor de Monòver, beneficiari del projecte Erasmus+ KA1 concedit per la Unió Europea

0
- Publicidad -

L’Equip Directiu de l’IES Enric Valor de Monòver va presentar el passat divendres el projecte Erasmus+ KA1 “BEC- Becoming European Competent” concedit per la Unión Europea a Alejandro García, Alcalde de Monòver, i Pilar Seller, regidora d’Educació.

Es trac ta d’un projecte d’un any de durada a través del qual 10 docents del centre educatiu monover “podran ampliar la seua formació a diverses àrees d’interès per a la comunitat educativa mitjançant sis cursets, els quals s’hauran de dur a terme a diversos països de la Unió Europea, així com altres quatre cursets d’aprenentatge per observació a centres educatius d’altres països membres, com ara Itàlia i Polònia”, com expliquen des del centre.

Aquest projecte, finançat en la seua totalitat per la Unió Europea, compta amb un pressupost de 17.592 euros i permetrà “millorar les competències dels professionals que treballen a l’IES Enric Valor”, segons destaquen.

A més a més, tal y com apunten, suposa l’obertura del centre a la resta d’Europa, així com una “millora en la qualitat educativa de l’institut monover”.

- Publicidad -