- Publicidad -

Les Regidories de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament de Monòver tornen a organitzar activitats relacionades amb els ‘dijous de berenar’.

I és que, els dijous de berenar són una tradició molt arrelada al poble de Monòver. Se celebren des del primer dijous després de Sant Antoni, és a dir, el 17 de gener, fins a l’últim dijous anterior al Dimecres de Cendra.

Es tracta d’una celebració estesa per tot el territori valencià, que a la ciutat de Monòver consisteix en menjar-se el dolç de la  mona de Pasqua acompanyat d’amics i familiars i, normalment, a l’aire lliure.

En aquest sentit, des de les Regidories de Patrimoni i Turisme, i amb la finalitat de mantindre viva aquesta tradició, s’han preparat una sèrie d’activitats que començaran el proper dijous 2 de febrer amb una ruta pel paratge de la Rambla del Salitre. El lloc de trobada serà el parc del Salitre, al costat del quiosc.

Per al següent dijous, 9 de febrer, s’ha previst una ruta guiada pel paratge dels Molins. Els participants hauran de trobar-se al lloc de trobada, que s’ha establert junt al quiosc del Parc de l’Albereda.

Finalment, aquestes activitats acabaran el pròxim 16 de febrer, amb una ruta pels paratges de la Pedrera i Canyadeta. El lloc on hauran de trobar-se els participants serà la Plaça de l’Ex-Convent.

Segons remarquen des de les Regidories organitzadores, cal recordar que totes les rutes començaran a les 16:00 hores i és necessari reservar una plaça  prèviament.

Les reserves poden fer-se de diverses maneres: contactant per correu electrònic amb touristinfomonover@gmail.com, als telèfons 966960179/ 671238027 o acudint de manera presencial a la Tourist Info (Carrer Quiles Mollà, 3).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.