Les Regidories de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament de Monòver tornen a organitzar activitats relacionades amb els ‘dijous de berenar’.

I és que, els dijous de berenar són una tradició molt arrelada al poble de Monòver. Se celebren des del primer dijous després de Sant Antoni, és a dir, el 17 de gener, fins a l’últim dijous anterior al Dimecres de Cendra.

Es tracta d’una celebració estesa per tot el territori valencià, que a la ciutat de Monòver consisteix en menjar-se el dolç de la  mona de Pasqua acompanyat d’amics i familiars i, normalment, a l’aire lliure.

En aquest sentit, des de les Regidories de Patrimoni i Turisme, i amb la finalitat de mantindre viva aquesta tradició, s’han preparat una sèrie d’activitats que començaran el proper dijous 2 de febrer amb una ruta pel paratge de la Rambla del Salitre. El lloc de trobada serà el parc del Salitre, al costat del quiosc.

Per al següent dijous, 9 de febrer, s’ha previst una ruta guiada pel paratge dels Molins. Els participants hauran de trobar-se al lloc de trobada, que s’ha establert junt al quiosc del Parc de l’Albereda.

Finalment, aquestes activitats acabaran el pròxim 16 de febrer, amb una ruta pels paratges de la Pedrera i Canyadeta. El lloc on hauran de trobar-se els participants serà la Plaça de l’Ex-Convent.

Segons remarquen des de les Regidories organitzadores, cal recordar que totes les rutes començaran a les 16:00 hores i és necessari reservar una plaça  prèviament.

Les reserves poden fer-se de diverses maneres: contactant per correu electrònic amb touristinfomonover@gmail.com, als telèfons 966960179/ 671238027 o acudint de manera presencial a la Tourist Info (Carrer Quiles Mollà, 3).