Les escoles de Monòver comptaran amb Jornades d’Educació Vial

0
- Publicidad -

Aquesta setmana han començat les Jornades d’Educació Vial que, des de la Regidoria d’Educació, s’han ofert a les cinc escoles de Monòver. En concret, al CEIP Escriptor Canyís.

I és que, l’Educació Vial és indispensable en els més menuts, “no solament per a evitar que els xiquets i xiquetes pateixquen algun tipus d’accident a la carretera, sinó per a que, en un futur, es converteixquen en adults responsables com a vianants, conductors, ciclistes o passatgers”, segons ha explicat Pilar Seller, Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Monòver.

En aquest sentit, Seller destaca que “l’educació vial i els seus objectius han de ser un dels pilars de l’educació: des dels més menuts fins als més majors”, perquè és “fonamental que se’ls eduque correctament en aquesta matèria”.

Cal subratllar que es fa necessari que a les escoles se celebren aquest tipus de jornades. Però, a més a més, “és la nostra responsabilitat com a adults, complir les normes de trànsit i ser exemple per als més menuts, perquè d’aquesta manera estarem educant a futures conductores i conductors responsables”, apunta la regidora de l’àrea. Una manera de contribuir a que “haja menys accidents de trànsit”.

Per tot això, des de l’Ajuntament de Monòver s’aposta per aquest tipus de jornades als centres educatius locals.