L’alumnat del CEIP Azorín de Monòver gaudeix d’unes Jornades d’Educació Viària

0
- Publicidad -

La Regidoria d’Educació en col·laboració amb la Policia Local de Monòver continua amb l’organització de les Jornades d’Educació Viària als diversos centres educatius monovers. Una activitat subvencionada per la Conselleria d’Educació que va començar fa uns mesos.

En concret, ahir i hui, ha estat l’alumnat del CEIP Azorín de Monòver els qui han gaudit d’aquesta jornada, que sol agradar molt tant a majors com a menuts.

Aquestes han estat les darreres Jornades d’Educació Viària, les quals han passat per tots els centres educatius monovers. Fins a l’escola monovera s’han traslladat hui el cap de la Policia Local, Juan Manuel Jiménez, així com la regidora de Policia, Mª Amparo Maestre, i Pilar Seller, regidora d’Eduació per tal de vore, de primera mà, com disfruten els xiquets i xiquetes i com aprenen.

I és que l’Educació Viària és fonamental com a base de l’educació en general i ajuda a convertir futurs adults responsables tant al volant, com vianants, ciclistes o passatgers.

Pilar Seller, regidora d’Educació, destaca que “cal potenciar l’educació viària entre la població més menuda per tal que aprenguen, d’una manera lúdica i divertida, quines són les normes de circulació, així com els senyals de trànsit més importants. Bones conductes que previndran accidents de trànsit en el futur».

Per la seua banda, Mª Amparo Maestre, tinent d’alcalde i regidora de Policia Local, assenyala que “una vegada finalitzades les jornades la valoració és molt positiva”. A més a més, enguany “ha hagut una millora en el Parc d’Educació Viària, que ha estat contractat mitjançant una empresa monovera, la qual disposa d’unes instal·lacions noves, modernes i segures, així com lúdiques i instructives per a l’alumnat, molt real però adaptat a les seues edats. I des de les escoles monoveres han aplaudit aquesta notable millora”, com agraeix Maestre.

Amb aquest tipus de Jornades que, any rere any, solen organitzar-se als diversos col·legis de la localitat, es pretén “formar a futurs conductors i vianants, els quals coneguen i repecten la senyalització de trànsit”.

Des de l’Ajuntament de Monòver volen agrair “la disposició de tots els centres educatius per a participar en aquestes Jornades i apostem per aquest tipus d’activitats per als pròxims anys”. Així, tant des de la Regidoria d’Educació com des de la de Policia, “estem molt satisfets perquè el balanç és molt positiu i l’alumnat ha disfrutat molt, ha aprés i, sobretot, ha aconseguit el ‘carnet de conductor’”, com remarca la regidora de Policia.

- Publicidad -