En la jornada d’ahir, dijous 27 de maig, el Teatre Principal de Monòver va acollir una activitat emmarcada dins les activitats subvencionades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Es tracta d’un espectacle de dansa urbana destinat a l’alumnat de tercer d’ESO de l’IES Enric Valor, el qual va córrer a càrrec de Dance Center Valencia.

Així, sota el nom “Silver”, els joves monovers van poder gaudir d’una activitat “fantàstica i molt ben valorada tant per alumnes com per professors”, com expliquen des de la Regidoria de l’àrea.

Primer, es va portar a terme l’espectacle i, a continuació, una xerrada col·loqui amb els actors i la directora, “on es van tractar assumptes abordats a les coreografies, temes que els toquen de prop i on es van veure reflectits. A més, el fet de parlar amb joves, com ells, va fer que l’atenció fora màxima”, com destaca Pilar Seller, regidora d’Educació.

Amb aquesta activitat es continua amb les activitats culturals i educatives presencials amb l’alumnat dels centres educatius monovers.