David Amorós, regidor d’esports de l’Ajuntament de Monòver es va reunir el passat 5 d’octubre amb Juan M. Sila Fernández, delegat d’Alacant de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

El motiu de la reunió va ser l’elaboració d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Un conveni que estableix “un marc de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació entre l’Ajuntament i la Federació”, com expliquen des de la Regidoria de l’àrea.

Així, aquest acord pretén “convertir a Monòver en Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV durant la vigència d’aquest”, com s’explica al document oficial.

La durada d’aquest conveni es perllongarà fins que es duguen a terme la totalitat de les activitats. L’Ajuntament de Monòver es compromet a cedir l’ús de les instal·lacions esportives del Pavelló Esportiu Municipal, és a dir, les pistes de bàsquet, minibàsquet i els vestuaris necessaris, per al desenvolupament del Programa de Tecnificació. A més a més, també s’haurà de disposar d’un espai que es puga utilitzar de magatzem per a deixar el material de la FBCV.

Les dates establertes són els dies: 6 i 27 de novembre, el 4 i 18 de desembre, el 15 i el 22 de gener de 2023, així com el 12 i 26 de febrer, el 5 i el 26 de març, el 2 i el 30 d’abril i, finalment, el 7, el 21 i el 28 de maig, en horaris de matí i tant per als equips femenins com masculins.

Per la seua banda, la Federació té com a obligació difondre el nom de Monòver com a Seu del Programa esmentat tant en els mitjans de comunicació habituals, com en els seus comunicats oficials i el web. A més a més, realitzarà una roda de premsa per a presentar aquest acord de col·laboració i elaborarà i distribuirà una notícia del conveni mitjançant el mitjans habituals.

Aquest acord també acull que es valorarà “la possibilitat de celebrar Finals i/o Fases Finals que depenguen de l’organització de la Federació” i dos jugadors o jugadores que participen en el Programa de Tecnificació vinculats al Club de Bàsquet Monòver es beneficiaran d’un descompte en la quota d’inscripció.