L’Ajuntament de Monòver se suma, per tercer any consecutiu, al projecte ‘Jove Opotunitat’ de l’IVAJ

Un programa dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys que promou la realització de tallers d’assessorament i motivació per a que reprenguen els seus estudis i coneguen quina és la seua vertadera vocació professional.

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver s’ha sumat, per tercer any consecutiu, al projecte ‘Jove Oportunitat’, organitzat i dissenyat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), finançat pel Fons Social Europeu.

Es tracta d’un programa dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys, “que promou la realització de tallers d’assessorament i motivació amb l’objectiu principal d’orientar als participants en les diferents opcions de Formació Professional i, així, intentar que reprenguen els estudis i puguen descobrir quina és la seua vocació”, segons explica Verónica Amat, regidora de Joventut.

El Taller, que ha començat hui mateix, 11 de maig, compta amb un total de 9 joves participants, que es duu a terme, majoritàriament, a les instal·lacions del Puntjove Monòver.

En concret, “una professional experta en el coaching de joves i adolescents els orientarà d’una manera pràctica i dinàmica, tant individualment com en grups. Els motivarà i reforçarà la seua autoestima, perquè puguen construir un projecte integral de vida, que els permetrà prendre decisions relacionades amb el seu propi futur”, com avança la regidora de l’àrea.

Aquest projecte “ha funcionat molt bé en els anys anteriors i, des de la Regidoria de Joventut, continuarem apostant per aquest programa sempre que poguem, perquè ens sembla molt interessant i ajuda als joves, els quals, per diferents circumstàncies, han abandonat els estudis”, com remarca Verónica Amat.

Cal destacar que, com és habitual, aquest Taller es duu a terme seguint totes les normes de protecció i higiene, així com els protocols establerts per les autoritats sanitàries en la lluita contra l’expansió de la COVID-19.

- Publicidad -