- Publicidad -

La Regidoria de Cementeri de l’Ajuntament de Monòver informa que enguany s’han habilitat tres dies amb horari especial ininterromput al cementeri perquè els ciutadans i ciutadanes tinguen més disponibilitat per a anar al cementeri a visitar els seus familiars.

En concret, els dies 30 i 31 d’octubre, i 1 de novembre, el Cementeri estarà obert des de les 9:00h fins a les 18:00 hores. A més a més, com és habitual, s’ofereix un servei gratuït d’autobusos per aquests dies.

El servei de transport gratuït estarà operatiu els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre des de les 9:00h a les 17:00h. Els autobusos que van cap al cementeri eixiran cada hora en punt a partir de les 9:00h, mentre que les tornades, eixiran passats 45 minuts, el darrer de tots, a les 17:45 hores.

A partir del 2 de novembre, es reprendrà l’horari habitual al cementeri, és a dir, de dilluns a divendres, de 8:00h a 18:00h i dissabte i diumenge de 9:00h a 14:00h.

Així, el primer autobús eixirà a les 9:00h i tornarà a les 17:45 hores i el trajecte és: Plaça del Mercat, Major, Venda de Blai, Ronda Constitució, Ronda General Verdú, Ronda Esports, Ronda Parc, Ronda Forca, Major, Plaça de Bous i Camí del Cementeri.

Les parades són les habituals de l’autobús que va cap a Elda.

Cal recordar que enguany els usuaris disposaran d’utensilis i estris de neteja al cementeri, per la qual cosa no cal que els porten de casa.