L’Ajuntament de Monòver continua amb les desinfeccions de la ciutat i del cementeri

Les darreres setmanes s’han intensificat les desinfeccions, les quals inclouen els carrers del municipi, les pedanies i el Cementeri Municipal de Monòver.

0
- Publicidad -

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Monòver continua amb les tasques de desinfecció de la ciutat, les pedanies i el Cementeri Municipal.

Les desinfeccions es duen a terme durant tota la setmana combinant les zones del casc antic amb la resta del municipi.

Salvador Giménez, regidor de l’àrea explica que “es desinfecta tres dies una zona i els altres dos dies l’altra, de manera alterna”. També el Polígon Industrial El Pastoret, Ecociudad i la Retjola, així com les pedanies de les Cases del Senyor i el Xinorlet.

Cal destacar “la predisposició i la gran ajuda dels agricultors que aporten els seus tractors per a desinfectar carrer per on és més difícil que puga accedir el camió de l’empresa SAPESA, la qual s’encarrega de la resta del municipi”.

Per la seua banda, el Cementeri Municipal també és objecte d’intenses desinfeccions. Així, es procedeix a polvoritzar tant els accessos al recinte com els carrers de l’interior. En aquest sentit, Giménez recorda “que per accedir al camp sant cal portar mascareta, seguir les normes d’higiene de l’entrada i l’horari d’obertura és, de dilluns a diumenge, des de les 9 del matí fins a les 13 de la vesprada”.