L’Ajuntament de Monòver acaba la construcció de 56 nous nínxols al Cementeri Municipal

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver, a través de la Regidoria de Cementeri, ha finalitzat les obres de construcció de 56 nous nínxols ubicats a la part nova del Cementeri Municipal de Monòver.

Es tracta d’unes importants obres que van començar el passat mes de desembre, una fase més d’ampliació del cementeri duta a terme pel govern municipal.

I és que una de les prioritats del govern d’Alejandro García és “condicionar i ampliar el Cementeri Municipal, el qual presentava algunes deficiències”.

Amb la finalització d’aquesta obra, ja són 168 nínxols els construïts en els darrers 5 anys, “seguint el compromís del govern de cobrir les necessitats del municipi”.

A més a més, aquestes obres se sumen a la modernització i millora de les dependències del cementeri en els darrers anys, així com de l’adquisició d’instrumental, com ara una màquina elevadora, la qual cosa ajuda a que el treball dut a terme pels treballadors municipals siga més segur i eficient.

En aquest sentit, el regidor de Cementeri, Salvador Giménez, es mostra “satisfet amb aquesta ampliació que ara acaba” i continuarà vetllant “perquè les condicions del Cementeri Municipal siguen sempre les millors”.