La Policia Local “ubica” els camps de Monòver per a “millorar l’atenció dels ciutadans” en cas d’emergència

0
- Publicidad -

La Policia Local de Monòver informa que porta diversos mesos ubicant tots els camps de la població. La finalitat d’aquesta actuació “no és altra que la de millorar l’atenció als ciutadans”, com asseguren.

I és que, “quan un veí que resideix en un camp sol·licite el servei de la Policia Local, una ambulància, Bombers, etc, els serveis d’emergència podran arribar sense problemes al lloc exacte gràcies a aquesta tasca dels darrers mesos”, destaca Juan Manuel Jiménez, cap de la Policia Local.

Per tant, “els propietaris amb cases a la zona rural monovera han de saber que tots els camps de la localitat han de tenir dos lletres i un nombre”, recorda. Així, “aquells propietaris que no coneguen les lletres i el número de sa casa, han d’anar al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Monòver per tal de sol·licitar: bé el certificat, si ja tenen adjudicades les lletres i el número, bé que li n’adjudiquen un nou en cas de no tenir-ne’n”.

Per altra banda, els agents locals demanen als ciutadans que, “si saben quines són les lletres i el número d’identificació del seu camp, però no estan visibles a la porta o al mur d’entrada a la parcel·la, que la col·loquen el més prompte possible, ja siga en una placa, en ferro o pintura”, ja que “si estan visibles els podrem localitzar millor en cas d’una emergència”.

- Publicidad -

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.