Marian Díez

La Regidoria de Festes ha anunciat la identitat de la persona que presentarà la Revista de Festes de Setembre 2023.

Es tracta de l’escriptora i monologuista monovera Marian Díez Picó, qui el 16 de juliol a les 13:00 hores presentarà a la Casa de Cultura la Revista de Festes, una de les publicacions més destacades de la localitat i que compta amb un nombrós elenc de col·laboradors.

Precisament és Marian Díez l’encarregada de l’edició d’aquesta tradicional publicació i, enguany, compleix deu anys al capdavant.

La Revista de Festes recull, any rere any, diferents articles, investigacions, creacions literàries… així com la programació de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu del Remei. Així, el pròxim mes de juliol, la monovera explicarà detingudament en què consisteix l’edició del present any.

Des de la Regidoria de l’àrea recorden que la Revista de Festes tindrà un preu reduït el dia de la presentació, a la qual assistiran tant les Corts d’Honor 2022 com les de 2023.

María Amparo Maestre, regidora de Festes, sent “molta il·lusió perquè siga ella qui presente la Revista de Festes, perquè no hi ha millor persona que ho puga fer”. A més a més, “ha estat un plaer enorme treballar conjuntament amb ella durant els 8 anys meus al capdavant de Festes. Fa una tasca excel·lent”.

Marian Díez és Llicenciada en Sociologia, Programadora Cultural de l’Ajuntament de Monòver i coordinadora de la Revista de Festes des de 2013. A més a més, és columnista en Nosaltres La Veu i com a escriptora ha publicat No t’ho diré mai, Premi Enric Valor de Novel·la 2020 i Una boda poc convencional, així com el recull de monòlegs Sempre plou quan no hi ha escola.