Vista de Monóvar

En els últims dies estan publicant-se diferents resolucions de subvencions que van estar sol·licitades des de l’àrea de Cultura a la Diputació d’Alacant en convocatòries diverses de 2023.

Així, un total de 5.796,45 euros han estat concedits dins de la campanya d’Activitats culturals, musicals i escèniques 2023 amb destinació a la Trobada de Randeres que es va portar a terme al nostre municipi el passat 7 de maig, data en la qual es van reunir a Monòver associacions de randeres de diferents municipis en una jornada que va resultar d’allò més animada i va deixar compte del treball realitzat per totes elles.

Una magnífica exposició al Kursaal Fleta va completar aquesta Trobada de germanor on no va faltar l’animació i on el bon ambient va ser la nota predominant.

D’altra banda, dins de la convocatòria de Diputació per a subvencions per al foment de la llengua i cultura popular valenciana, han estat concedits 2000 euros per al concert de música en valencià inclòs dins de la programació d’Estiu a la Fresca programat per al pròxim 28 de juliol a la Plaça de la Sala i que tindrà com a grup convidat a Tito Pontet.

A més, dins de la Campanya de Música i Teatre, han estat concedits 2.600 euros, per a dues actuacions diferents. D’una banda 1.300 per al concert Tribut Sanz, que tindrà lloc la nit del 9 de setembre a la Plaça de la Sala dins de les activitats de Festes, i d’altra, 1.300 euros més per a una activitat ben entretinguda que està programada per al pròxim 8 d‘octubre, El joc de l’oca valenciana.

Dins la convocatòria d’”Actividades de especial relieve”, s’ha concedit una subvenció relacionada amb l’Any Azorín, amb un import de 4.804,66 euros.

Aquesta xifra podria veure’s incrementada en els pròxims dies, ja que encara són més les subvencions sol·licitades des de Cultura, pendents de resolució.