Joventut prepara la XXII Escola d’Estiu sota el títol “EmocionArte”

Està destinada a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 12 anys i les inscripcions són limitades.

0
- Publicidad -

La Regidoria de Joventut a través del Puntjove Monòver ja han posat en marxa les inscripcions per a la XXIIa Escola d’Estiu monovera.

Enguany, sota el títol “EmocionArte”, es pretén “treballar les emocions a través de l’art i el joc”, com expliquen els organitzadors. Podran acudir-hi xiquets i xiquetes d’entre 1 i 12 anys i es desenvoluparà des del 28 de juny fins al 30 de juliol en horari de 9:00 h. a 13:00h i es durà a terme a CEIP Cervantes de Monòver, com de costum. Cal destacar que hi ha possibilitat de fer ús de menjador des de les 13:00 h. fins a les 15:00 h.

Segons expliquen des del Puntjove Monòver, el preu per als xiquets participants és de 130 euros per a l’Escola d’Estiu completa, si hi participen diversos germans, el preu serà de 120 euros. A més a més, per als empadronats a Monòver serà de 115 euros i per als empadronats a Monòver amb germans, el preu serà de 105 euros.

No obstant això, també poden inscriure’s per quinzena, a 75 euros cadascuna, o per setmanes, amb un preu de 40 euros a la setmana.

Els interessats en participar en aquesta nova Escola d’Estiu hauran d’acudir a les instal·lacions del Puntjove Monòver a realitzar la inscripció. Cal remarcar que “les inscripcions seran limitades seguint el protocol establert per Sanitat contra la COVID-19 i aniran per ordre de formalització de matrícula”, segons expliquen des el Puntjove.

Puntjove Monòver assegura que, tal i com ja es va fer l’any passat, l’Escola d’Estiu està adaptada al protocol sanitari d’activitats de temps lliure i oci educatiu dirigides a la població infantil i juvenil.

Verónica Amat, regidora de Joventut, destaca “la professionalitat dels monitors i monitores que, any rere any, es fan càrrec de l’organització de l’Escola d’Estiu a Monòver, els quals tenen un àmplia experiència”. A més a més, “l’any passat va funcionar tot amb normalitat, malgrat la pandèmia, per la qual cosa volem transmetre a les famílies tranquil·litat en aquest aspecte”.

- Publicidad -