Inicien les obres al sostre del II Pavelló Esportiu Municipal per a evitar les filtracions d’aigua

0
- Publicidad -

La Regidoria d’Esports informa de l’inici de les tasques de reparació del sostre del II Pavelló Municipal d’Esports de Monòver.

I és que, com explica David Amorós, regidor de l’àrea, “tots els esportistes monovers saben que la instal·lació sol patir problemes de filtracions a vàries zones de l’edifici, ja que malauradament, en alguna ocasió han hagut d’entrenar un dia de pluja al Pavelló”.

En concret, hi ha algunes zones de la instal·lació esportiva “on es filtra l’aigua fins a l’interior de la pista i, fins i tot, alguna vegada s’ha hagut d’ajornar algun partit per la intensa pluja o traslladar-lo al Pavelló número 1”.

I és que, com expliquen des d’Esports, “aquest problema està present des de la seua inauguració i, després de fer diferents intents per a solucionar-lo, amb actuacions parcials o puntuals, aquests treballs han estat sempre temporals”.

Les peculiaritats constructives del sostre d’aquest pavelló “és problemàtica”, com apunta Amorós, “i els tècnics coneixien que, amb el pas del temps, es produirien filtracions a l’interior”.

Per tot això, la Regidoria d’Esports, amb la supervisió de l’Oficina Tècnica Municipal “té la intenció de donar-li una solució a aquest problema amb caràcter definitiu i ha pres la decisió de fer una intervenció de gran impacte al terrat d’aquesta instal·lació esportiva local”.

Per a dur-ho endavant, s’ha previst “la instal·lació d’un terrat superposat al que hi ha, amb unes condicions i una execució actual”. Com que es tracta d’una actuació “de gran envergadura, es realitzarà per fases”, segons anuncia el regidor de l’àrea.

Així, la primera fase s’ocuparà de treballar sobre la zona on més filtracions hi ha, la qual suposarà una inversió de 22.000 euros, el 50% del pressupost total de l’actuació.

Amb aquest tipus de tasques, la Regidoria d’Esports segueix la seua intenció de “mantenir les instal·lacions esportives en les millors condicions possibles” i considera “una prioritat important donar una solució definitiva a aquest problema concret”.

- Publicidad -

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.