Igualtat organitza un Taller de Diversitat Sexual i Familiar per a l’alumnat de 3r i 4rt d’ESO de l’IES Enric Valor

0
- Publicidad -

Ahir dimecres, 19 de maig, la Regidoria d’Igualtat va dur a terme un Taller de Diversitat Sexual i Familiar a l’IES Enric Valor de Monòver.

En concret, Helena Sánchez, Agent d’Igualtat de l’Ajuntament de Monòver, va ser l’encarregada de fer aquest Taller a l’alumnat de 3r de l’ESO, en commemoració del 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies. Està previst que el pròxim dijous, 27 de maig, reba aquest taller l’alumnat de 4rt de l’ESO. Uns tallers que es troben dissenyats prèviament pel coordinador d’Igualtat del Centre Educatiu dins el Pla d’Acció Tutorial.

Aquesta activitat consisteix en “visualitzar i analitzar material audiovisual relacionat amb la diversitat sexual i familiar, on es mostren múltiples opcions que es troben a la societat però que, tradicionalment, han estat invisibilitzades”, tal i com remarca Sánchez.

En aquest sentit, “l’alumnat va reflexionar sobre el concepte de família i la necessitat d’inculcar el respecte a totes les formes de família que existeixen en l’actualitat a partir de diversos curts”, com informa l’Agent d’Igualtat.

Sánchez s’alegra i destaca “el gran nivell de compromís, acceptació i coneixements sobre aquests assumptes de l’alumnat de l’ESO, ja que es troben molt familiaritzats amb aquesta temàtica d’una manera molt més natural que la que es tenia fa uns anys amb la mateixa edat que tenen ara ells i elles”.

Així, resulta “enriquidor treballar amb alumnat, ja que aporta frescor i una visió àmplia sobre aquests temes en qüestió”.

Pilar Seller, regidora d’Igualtat, destaca “la necessitat de seguir apostant per una educació i formació inclusiva i en igualtat, aportant coneixements específics d’aquestes àrees als més joves per tal de crear una societat més justa des de la base, com és el cas d’aquests Tallers”.

- Publicidad -