Finalitza el procés de consolidació de dues places d’agent de la Policia Local a Monòver

0
- Publicidad -

L’Ajuntament de Monòver anuncia que ja ha finalitzat el procés de consolidació de dues places d’agents de la Policia Local de Monòver.

Amb aquest procés, l’Ajuntament de Monòver “aconsegueix reduir el nombre d’interins a la plantilla de la Policia Local i la creació de dues places, la qual cosa aporta estabilitat i seguretat tant als agents com, sobretot, a la ciutat”, com destaca M. Amparo Maestre, regidora de Policia Local.

I és que fa mesos que s’havien ofertat aquestes dues places d’agent municipal i, després de diverses i molt variades proves que han hagut de superar els aspirants, “les places les han guanyades dos agents que portaven sent interins durant més de 13 anys a Monòver: Víctor Mira i Ginés Belda”.

Per tal de finalitzar l’actual procés, “únicament faltaria la darrera part, la qual consisteix en dur endavant un curset d’especialització a l’Acadèmia IVASPE, durant sis mesos a València”. Una vegada superada aquesta darrera prova, “els agents passaran a ser funcionaris de carrera”, explica Maestre.

Així, com assegura la regidora, “seguim en la línia de complir les instruccions de la Generalitat de reduir la interinitat en el cos de la Policia Local, ja que hi ha un percentatge molt alt d’interins a les plantilles”.

Amb aquesta nova consolidació “ja són quatre les persones fixes a la Policia Local de Monòver en els últims anys, ja que les places estaven ocupades per interins”. A més a més, cal destacar que “ja s’ha ofertat una nova plaça i està prevista una altra per al pròxim any, per tal de consolidar dues noves places més”, anuncia Maestre.

I és que “reduir el nombre d’interins i ampliar les places ha estat una proposta que ens havíem marcat des de l’equip de Govern des de l’anterior legislatura i, des d’ara endavant, continuarem en aquest camí intentant ampliar els agents fixes a Monòver”. Cal destacar que, en l’actualitat, hi ha una plantilla de 20 persones a la Policia Local de Monòver.

Des de l’Ajuntament “felicitem a les dues persones que han superat les proves i han aconseguit la plaça i els agraïm la seua dedicació durant els més de 13 anys que porten treballant a la ciutat”.

- Publicidad -