Esports gestiona amb l’IES Enric Valor de Monòver “l’ús de les seues pistes a l’aire lliure” per als entrenaments a partir de la pròxima setmana

Amb aquestes gestions, el Club Bàsquet Monòver, així com el Club d’Handbol Santa Bàrbara i el Monóvar Atleti Fútbol Sala, podran desenvolupar les seues activitats esportives a partir de l’1 de març.

0
- Publicidad -

La Generalitat Valenciana va fer públic fa uns dies els protocols i les noves mesures relacionades amb l’activitat física i l’esport, les quals permetran dur a terme aquestes pràctiques únicament a l’aire lliure.

En aquest context, David Amorós, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Monòver, explica que “al municipi tenim un protocol conjunt amb els clubs d’Handbol i Bàsquet, i l’interés de la Regidoria és afavorir que aquests clubs també puguen reprendre la seua activitat”.

Per aquesta raó, la Regidoria s’ha posat en contacte amb l’IES Enric Valor de Monòver per tal de “sol·licitar la utilització de les dues pistes exteriors”.

I és que, les característiques d’aquestes dues pistes de les instal·lacions de l’institut monover, “són les mateixes que les que hi ha als pavellons monovers”. A aquestes pistes també “se sumarà l’exterior del pavelló”.

Amb aquestes gestions, “el Club Bàsquet Monòver, el Club d’Handbol Santa Bàrbara de Monòver, així com el Monóvar Atleti Fútbol Sala, podran desenvolupar les seues activitats a partir de l’1 de març”.

Aquesta circumstància implicarà “augmentar, dins de les possibilitats, el servei dins l’institut de secundària i caldrà incloure un conserge més a les instal·lacions esportives”.

El Regidor de l’àrea agraeix “a l’IES Enric Valor de Monòver aquest detall” i assegura que “continuarem treballant en conjunt amb el centre educatiu i amb les portes obertes sempre que necessiten les instal·lacions esportives municipals”.

Amorós desitja “que no haja cap inconvenient”. A més a més, avança que “continuarem revisant el protocol que teníem en marxa abans que arribara el tancament de les instal·lacions”.

Des de la Regidoria d’Esports esperen que “les restriccions s’alleugeren progressivament i que els clubs puguen tornar, el més prompte possible, a les seues instal·lacions”.

- Publicidad -