La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Monovèr anuncia una programació cultural a l’aire lliure per al mes de setembre.

Es tracta d’una iniciativa que pretén “allargar les actuacions de les Festes Patronals durant tot el mes de setembre amb un cicle de concerts”, com ha explicat Júlia Tortosa, Regidora de Cultura.

Així, sota el nom “Sons de proximitat” s’han previst actes que començaran el pròxim 10 de setembre amb “Ensemble de Saxofones de Alicante”, a les 20:00h a la Plaça de la Sala.

El 16 de setembre se celebrarà l’intercanvi musical entre la Coral Amics Cantors d’Elx i la Coral Monovera Virgen del Remedio. Serà a les 20:00h en el Teatre Principal. Al dia següent, el 17 de setembre, continuaran els intercanvis musicals, en aquesta ocasió, de la mà de l’Escola de Música Tradicional i Dansa de Petrer i la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Xirivell. Serà a les 19:00h en la Plaça de la Sala.

El diumenge 24 de setembre el Grup Madrigal, de Monòver, oferirà un concert a les 12:30h en Santa Bàrbera i el 30 de setembre la Banda Escola de La Artística de Monòver oferirà un intercanvi musical amb l’Ateneo Musical Maestro Gilabert d’Asp. A les 20:30 hores en la Plaça de la Sala.

L’objectiu d’aquesta programació és “seguir oferint la cultura a l’aire lliure i de manera continuada, sempre que la meteorologia ho permeta, com es fa, any rere any, en estiu amb Juliol a la fresca i oferir a les monoveres i monovers activitats culturals durant les vesprades/nits de setembre. Una proposta que esperem poder donar-li continuïtat durant tota la legislatura”, com ha remarcat Tortosa.