Pablo Morán Padilla, Pregoner Infantil 2023

L’Alcalde de Monòver, Loren Amat, amb la Regidora de Festes, Mª Amparo Maestre, han anunciat hui la identitat del guanyador del concurs que organitza la Regidoria per a triar al Pregoner Infantil de les Festes de Setembre.

Es tracta del xiquet Pablo Morán Padilla, estudiant de Segon de Primària al CEIP Azorín de Monòver, el qual ha rebut la notícia “molt content i amb moltes ganes de fer el Pregó davant tota la població”. De fet, hui ha visitat l’Alcaldia acompanyat per l’Alcalde i la Regidora.

Pablo, qui s’ha mostrat “molt il·lusionat, ha vist el balcó de l’Ajuntament des d’on farà el seu Pregó la nit del 6 de setembre, juntament amb el Pregoner de les Festes de Setembre, Josep Ochoa, i li hem explicat en què consistirà l’acte”, com ha explicat Mª Amparo Maestre.

Com indica Maestre, “amb aquest tipus d’actes s’introdueix als xiquets i xiquetes en la festa i se’ls fa partícips de manera més directa i activa”.

Des de la Regidoria de Festes agraeixen a tots els xiquets i xiquetes que han participat en aquest concurs, el qual va consolidant-se any rere any.