L’agrupació local de Monòver del PSPV-PSOE celebrarà divendres que ve, dia 23 de setembre, l’acte d’obertura del curs polític. Natxo Vidal, Secretari General dels socialistes de Monòver, ha manifestat que “comencem aquest curs amb més alegria i energia que mai, compromesos amb el futur de la nostra ciutat i al servei d’un govern que s’està deixant la pell per millorar la vida dels monovers i les monoveres”.

Per obrir aquest curs polític, els socialistes de Monòver comptaran amb la presència d’Ana Barceló, portaveu del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes. “Ana Barceló representa-continua Natxo Vidal- el millor dels i les socialistes: feminisme, coratge, compromís, justícia, valentia, honestedat i treball. Ha estat una excel·lent consellera de Sanitat i ara posa veu al socialisme valencià amb encert i determinació. És una sort que puga estar divendres a Monòver. Demostra, a més, que Monòver importa”.

A l’acte intervindrà també Alejandro García, alcalde de Monòver. El Secretari General dels socialistes de Monòver no amaga la importància d’aquest acte i, a partir d’aquí, de tot el curs polític. Diu Natxo Vidal “entrem en any electoral. Els socialistes de Monòver ho fem amb les piles ben carregades, el nostre compromís intacte, un projecte igual d’ambiciós que el del primer dia i l’aval de 9 anys de govern local, després dels quals no hi ha cap indicador que no haja millorat respecte a la nostra entrada al govern, el 2014. Economia, cultura, medi ambient, patrimoni, cultura, esport, festes, infraestructures, inversió, participació ciutadana… tot està millor que en 2014”.

L’acte tindrà lloc a la Plaça de la Malva, davant de la seu dels socialistes monovers, a les 19.30 hores, comptarà amb la intervenció d’Ana Barceló i Alejandro García i s’oferirà un petit aperitiu.