El pròxim 24 de maig començarà la vacunació massiva al Pavelló Esportiu Municipal número 2 de Monòver

0
- Publicidad -

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Monòver informa d’una esperada notícia en relació a la vacunació massiva de la població.

I és que fa uns dies, la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha confirmat que a partir del 24 de maig Monòver rebrà un important número de dosis per a vacunar, de manera massiva, a la població.

Es durà a terme al vacunòdrom instal·lat al Pavelló Esportiu Municipal número 2 de Monòver. Una infraestructura “que està preparada i llesta des del passat mes d’abril a l’espera de l’arribada de les vacunes”, com ha explicat Pilar Seller, regidora de l’àrea.

Així, segons assegura l’edil, “els materials i condicionaments necessaris per a dur endavant aquesta important tasca a Monòver van haver de ser retirats momentàniament de la pista del Pavelló, ja que no arribaven vacunes suficients a la província i no estava fent-se ús de la instal·lació esportiva monovera. No obstant això, tot està preparat per a tornar-ho a muntar”.

Per tant, en aquest sentit, els clubs esportius locals podran fer ús d’aquesta instal·lació fins al pròxim dia 16 de maig, ja que “Conselleria considera necessari que els vacunòdroms estiguen preparats des d’una setmana abans de l’inici de la vacunació massiva, és a dir, el dilluns 17 de maig”, com anuncia Seller.

Un assumpte que cal remarcar és que “als missatges que està rebent la població amb la cita, l’adreça postal és incorrecta, ja que no es correspon amb la del Pavelló Municipal número 2, el qual es troba al Camí Ravalet s/n, que és on es durà a terme aquesta vacunació”.

És aquesta una “magnífica notícia per a la ciutadania”, com apunta Alejandro García, Alcalde de Monòver, qui ha remarcat la “importància que té aquesta vacunació” i recomana “que no tinguen por en vacunar-se, siga la vacuna quina siga, perquè serà la única manera de vèncer aquesta pandèmia. No serà ràpid, però és la única via possible d’evitar que el virus entre en el nostre cos i s’expandisca. Vacunar-se és molt millor que no vacunar-se”.

Monòver compta amb unes dades “magnífiques” en les darreres setmanes, “fruït de l’esforç de la població”, però, com destaca l’Alcalde de Monòver, “cal destacar que el virus no ha desaparegut i, encara que parlem d’uns números molt baixos d’incidència (8,19 casos per cada 100.000 habitants, divendres passat, a Monòver), el virus continua present i no podem baixar la guàrdia fins que tothom estiga vacuna”.

- Publicidad -