El Pavelló Esportiu número 2, preparat per a acollir el dilluns la vacunació massiva a Monòver

0
- Publicidad -

El Pavelló Esportiu Municipal número 2 de Monòver es troba llest per a acollir l’inici de la vacunació massiva a Monòver el pròxim dilluns, 24 de maig.

Des de la Regidoria de Sanitat han supervisat la instal·lació de tots els elements necessaris per a dur endavant aquest esdeveniment històric mai dut a terme a la ciutat.

Per la seua banda, Aitor Payá, coordinador d’Infermeria del Centre de Salut de Monòver, assegura sentir-se “molt content i satisfet amb el treball que hem fet en conjunt amb la Regidoria, ja que està tot muntat i en perfectes condicions per tal de començar dilluns amb totes les garanties d’èxit”.

És aquesta una notícia que s’esperava amb “molta il·lusió”, ja que en el mes d’abril no es va poder començar per la falta de vacunes. Ara per ara, que la vacunació ja està en marxa a tota la Comunitat Valenciana i a un ritme elevat, “estem desitjant començar”, com explica Payá.

De fet, les cites per a vacunar-se al vacunòdrom de Monòver ja fa setmanes que es van començar a enviar i, solament per al dia 9 de juny, “s’espera vacunar a unes 500 persones”.

Per a ajudar al correcte funcionament d’aquest fet extraordinari es desplaçaran fins al Pavelló número 2 quatre infermers, un zelador, un administratiu, un auxiliar i un metge. A més a més, també comptaran amb el suport de tres persones de Protecció Civil en l’organització de la població que vaja a vacunar-se.

Les instal·lacions esportives del Pavelló s’han transformat en un centre de vacunació “d’unes condicions immillorables, el qual ha passat tots els controls necessaris per a dur endavant aquesta important tasca com és una vacunació massiva”, com anuncia Seller.

Per tant, la regidora destaca que “tant des del Centre de Salut com des de la Regidoria estem molt contents i esperant que arribe dilluns amb alegria, ja que iniciarem una etapa d’esperança encaminada cap a la recuperació de la normalitat”.

- Publicidad -