Monòver col·labora amb el CEFIRE d’Elda en les III Jornades ‘COEDUCA Canviem la Mirada’

0
- Publicidad -

Les Regidories d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament de Monòver participen en les III Jornades “COEDUCA Canviem la Mirada”, organitzada des del CEFIRE d’Elda.

Unes jornades en les quals col·laboren els Ajuntaments de Petrer, Elda, Monòver, Villena i el Pinós.

Els objectius d’aquestes són “promoure la coordinació en el camp de la igualtat i la convivència entre els Ajuntaments, l’educació i la comunitat educativa en general, per a aconseguir que els centres educatius i la societat en general siguen transmissors d’una forma de vida lliure de violència de tot tipus”, com expliquen els organitzadors.

Les Jornades es desenvoluparan en cinc sessions i s’abordaran conjuntament temàtiques “importants per a detectar i actuar davant situacions de violència educativa, de gènere, per a poder conèixer pràctiques coeducatives innovadores i diferents temàtiques de perspectiva de gènere per a ser aplicades per tota la comunitat educativa”.

Pel que fa a les xerrades, cada dimecres un consistori dels col·laboradors serà l’organitzador d’aquestes. Monòver serà l’encarregada d’obrir les Jornades, les quals començaran el 14 d’abril i es podran seguir a través de la plataforma online Webex. Unes jornades que finalitzaran la vesprada del 19 de maig.

Cada dimecres de vesprada es durà a terme una xerrada i, com explica Pilar Seller, regidora d’Educació, “està oberta a tota la població interessada. En concret, és molt recomanable que hi participen els pares i mares, ja que es parlarà de diversos tipus de violència, assetjament, etc”.

- Publicidad -

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.